Puppy cursus

Onze puppy cursus is geschikt voor elke pup vanaf 10 weken. Een cursus waarin we niet alleen de pup leren gehoorzamen en basiscommando’s aanleren maar waar we ook werken aan socialisatie. Socialisatie op allerlei gebied. Het is immers belangrijk om een hond van pup af aan met verschillende prikkels in aanmerking te laten komen en hem daar op een juiste manier in te begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het dorp waar we verschillende prikkels zullen tegen komen zoals fietsers, auto’s, andere honden. Ook moet een pup leren hoe honden op een juiste manier met elkaar spelen en moeten ze de lichaamstaal van andere honden leren begrijpen.

Tegenwoordig willen we allemaal heel graag een hond die zich goed gedraagt in alle situaties, die overal mee naartoe kan en anderen mensen en dieren niet tot last is. Door je hond te begrijpen, begeleiden en een goede band met hem om te bouwen ontstaat er wederzijds vertrouwen en dit maakt dat men uiteindelijk een stabiele hond heeft. Een stabiele hond kan in elke situatie op zijn baas vertrouwen en zal een geweldig maatje zijn.

Mede door de combinatie van de theorieles en de praktijklessen hopen wij jullie meer inzicht te kunnen geven in het gedrag van de hond en zorgen we voor een goede basis voor de pup.

Deze cursus is zowel in de vorm van privé lessen te volgen als gezamenlijk in groepsverband te volgen.
Zie het tabblad tarieven voor verdere informatie omtrent deze cursus.
Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname.

Schuiven naar boven