Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het bericht zal na beoordeling binnen enkele dagen zichtbaar worden op onze website.

Geweldig!

In een woord: geweldig! Lisanne en Evelien hebben veel respect, liefde en oog voor de individuele hond. Voor onze hond hebben ze de trainingsomstandigheden telkens weten te optimaliseren, waardoor deze een ontzettend mooie groei heeft doorgemaakt.

Lisanne Houben januari 16, 2023

Hondenschool WAV

Een goede en leerzame hondenschool. Met 2 professionele begeleiders, die weten waar ze het over hebben. Ze weten de honden en baasjes enthousiast te maken en het vertrouwen te geven om de oefeningen goed uit te voeren. In een rustige omgeving, waar zonder druk de honden begeleid worden. De baasjes krijgen antwoorden op hun vragen op een keurige geduldige en goede manier uitgelegd. De band tussen hond en baas word erg gestimuleerd en aangemoedigd. Het is iedere keer een feest om naar de hondenwei te kunnen gaan. Zeker een aanrader.

Nicole Ortmans april 10, 2022

Toppers

Vanaf les 1 was mijn hond fan van Lisanne.
De lessen zijn leuk opgebouwd in kleine groepjes en op niveau van jou eigen hond wordt de lesstof aangepast.
Zeker de rit van een dik half uur waard. Jullie zien ons zeker terug!

Jill Foreman & Aussie Lawson december 15, 2020

Leerzaam en gezellig!!

Hele fijne hondenschool, zeer persoonlijk. Lisanne geeft met veel enthousiasme les, bovendien zijn de lessen erg afwisselend en gezellig. Dus Hondenschool WAV is zeker een aanrader !!

Jacqueline Huijs november 15, 2020

Vakkundige en creatieve cursus

Super leuk en ongedwongen zeer leerzame hondenschool. Word goed meegedacht en meegelopen met de baasjes, veel creativiteit en enthousiasme van de cursusleider Lisanne.

Onze Zoë is van stressvolle, bange, niets aan te leren hond, een geweldig mooie volgzame TOP hond geworden, door al haar tips en geduld.

Voor iedere baas en hond een aanrader!

👍🏻 duim omhoog: lichte huidskleur Emoji grote afbeelding in hoge  resolutie en Unicode informatie | Emoji-woordenboek 📓 | EmojiAll  Nederlands Officiële Website

Gaby Maigray november 12, 2020

Super!!

Nu met de vierde cursus bezig bij Lisanne. Tommy heeft een enorme vooruitgang geboekt.
We hebben al heel veel leuke en leerzame lessen/oefeningen gehad en hopen dat er nog veel volgen.
Lisanne is een topper!

Manuela Gielissen november 11, 2020

Super cursus

Super leuke cursus en Lisanne en Evelien doen het hartstikke leuk. Niet zozeer het geen wat je hond wel kan staat voorop, maar vooral plezier en de band die je met je hond opbouwt. Ik zou het zeker aanraden.

Anke Hoeijmakers november 11, 2020

Geweldige Persoonlijke Lessen

Heel persoonlijk en deskundig!
Top!

Bas Kokkelmans november 11, 2020

Nicole en Balou Gehoorzaamheidscursus

Ik ben heel tevreden over de manier van lesgeven en omgang met de honden en hun baasjes. Ze zijn super positief en de lessen zijn heel afwisselend. Iedere les weer iets nieuws. Erg leuk!

Nicole Hennemann november 11, 2020

Schuiven naar boven